11 Mart 2013 Pazartesi

Ömer Kazancı: "Sokak aydınlatması ve hırsızlık olayları çözülecek mi?"

Ömer Kazancı: "Sokak aydınlatması ve hırsızlık olayları çözülecek mi?"

 

 Büyükşehir-Başakşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ömer Kazancı, Başakşehir Belediyesi'ne Mart ayı meclis toplantısında Bahçeşehir Kemal Sunal Caddesi ışıklandırması ve Bahçeşehir'de yaşanan hırsızlık olayları konusunda Başakşehir Belediyesi'ne yazılı bir soru önergesi sundu. 

 

Bahçeşehir Kemal Sunal Caddesi'ndeki ışıklandırmalar ve bölgede yaşanan hırsızlıklar konusunda; Büyükşehir ve Başakşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ömer Kazancı'nın Başakşehir Belediyesi Mart ayı toplantılarında sunduğu 1. yazılı soru önergesi şöyle:
Sokak aydınlatma çalışmaları ve hırsızlık olayları ne olacak?

1- Bahçeşehir Süzer Bulvarı, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Doğaparkı Caddesi, Avni Akyol Bulvarı ve Ispartakule Caddesi üzerinde bulunan elektrik direklerine 7-8 yıl önce süs amaçlı konulan elektrik kabloları ve aparatları sökülmüş, dağılmış ve direklerden sarkarak çirkin bir görüntü oluşmasına neden olmuştur.

2-Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Kemal Sunal Caddesi üzerinde akşam saatlerinde elektrik direklerinde problemler mevcut olduğundan ışıklar yanmamakta, açık otoparklardaki taşlar sökülmüş, kalkmış, caddedeki yeşil alanlar kötü durumdadır. Karanlıktan ve kontrolsüzlükten dolayı da hırsızlık olayları çok artmıştır" diyen Kazancı yazılı soru önergesini Başakşehir Belediyesi Başkanlık Makamı'na sundu ve şu sorularının yanıtlanmasını talep etti.

"Yukarıda saymış olduğum caddelerdeki elektrik direklerinde bulunan süs amaçlı ışıklandırmaları kaldırmayı düşünüyor musunuz?"

"Kemal Sunal Caddesi üzerindeki sokak aydınlatmalarını aktif hale getirmeyi düşünüyor musunuz? Kemal Sunal Caddesi'nde; yol, bordür, tretuar çalışması yapmayı düşünüyor musunuz?"

"Son yıllarda Bahçeşehir genelinde görülen yoğun hırsızlık olaylarının önlenmesi için belediyemizin yapmış olduğu bir çalışma var mıdır?"

Bahçeşehir'de sokak ışıklandırmaları ve hırsızlıkla ilgili şikayetler uzun süredir devam ediyor ve bu konuda yapılan ya da yapılacak çalışmalar var mı, merak ediliyordu.

 
Ömer KAZANCI

Büyükşehir-Başakşehir Bağımsız Belediye Meclis Üyesi

Facebook: omerrkazanci

Twitter:
@omerrkazanci

Blog:
omerkazanci.blogspot.com

 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder